O korisniku Informacije

Pogrebne usluge

Višedecenijsko iskustvo, odgovornost i profesionalan pristup poslu su garancija da ćemo biti velika pomoć u vašim najtežim trenucima.

O nama

Laguna Bestattung” doo je pouzdano, profesionalno pogrebno preduzeće osnovano još 1999. godine. Sjedište firme je u Doboju, Bosna i Hercegovina.

Organizacija sahrana

Kompletna organizacija sahrane na teritoriji opštine Doboj i u regionu. Pobrinućemo se da u teškim trenucima žalosti porodica nema nikakvih obaveza.

Prevoz Pokojnika

Vršimo brz i siguran prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu. Sami ćemo se pobrinuti za kompletnu dokumentaciju koja prati međunarodni prevoz pokojnika.

POGREBNE USLUGE

Sahrana pogrebno Doboj

“Laguna Bestattung” doo je pogrebno preduzeće koje posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine i Evropske unije. Naša djelatnost je pružanje kompletnih profesionalnih usluga u slučaju smrti. Prepoznati smo kao pouzdan partner kada se, nažalost desi najgore.

Pobrinućemo se da kompletan proces sahrane prođe u savršenom redu, uvažavajući sve želje porodice, poštujući izvornu tradiciju, vjerske i kulturne slobode. Uradićemo sve što je potrebno kako bi sahrana protekla mirno i dostojanstveno, njegujući pijetet pokojnika i lijepo sjećanje.


Odgovornost i višedecenijsko iskustvo je garancija kvaliteta naših usluga.


POGREBNA OPREMA

U ponudi imamo širok asortiman pogrebne opreme i sve što je potrebno za opremanje pokojnika i sahranu. Kod nas možete izabrati pogrebne sanduke svih kvaliteta, krstove i religijske simbole svih vjeroispovijesti, pogrebno cvijeće, suze, ikebane, te ostalu pogrebnu opremu koja prati sahranu pokojnika.

ŠATORI ZA SAHRANE

U ponudi imamo šatore do 400 mjesta, sa kompletnom opremom stolica i stolova, posuđa i pribora za kompletan ketering. Koristimo svoje hladnjače, komore i ostalu potrebnu opremu. Sve uslove možete dogovoriti sa preduzećem “Laguna Bestattung”, koje je lider u regionu kada se radi o pružanju pogrebnih usluga. Svaki dogovor će biti sproveden na krajnje korektan, povoljan i profesionalan način.

Organizacija sahrane

Organizacija kompletne sahrane, opremanje pokojnika i svega potrebnog. Možete se pouzdati da će sve proteći u najboljem redu.

 


Pogrebna oprema

Velik izbor pogrebne opreme. Bogat izbor pogrebnih sanduka visokog kvaliteta, cvijeća, vijenaca, ikebana i dr. Izrada smrtovnica.

 


prevoz pokkojnika iz njemacke i austrije

Prevoz pokojnika

Licenciran prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu. Brz i pouzdan prevoz pokojnika iz inostranstva po najpovoljnijim cijenama u regionu.

Pouzdano najpovoljnija usluga u regionu. Porodice koje su nas angažovale uvijek nas preporučuju za posao.

POGREBNO PREDUZEĆE

"LAGUNA BESTATTUNG doo" je siguran izbor kada su potrebne usluge u slučaju iznenadne smrti. U mogućnosti smo organizovati sahranu u najkraćem roku, sa svim potrebnim priborom i pratećom opremom. Istovremeno, imamo provjereno najpovoljnije cijene u regionu.

MEĐUNARODNI PREVOZ POKOJNIKA

Prevoz pokojnika iz Austrije
Prevoz pokojnika iz Njemačke
Prevoz pokojnika iz Švajcarske
Prevoz pokojnika iz Holandije
Prevoz pokojnika iz Švedske
Prevoz pokojnika iz Danske
Prevoz pokojnika iz Italije

 


Smrtovnice od korisnika Laguna Trenutno objavljeno 0
Trenutno Nema Smrtovnica