Prijevoz umrlihKontaktirajte nas, bilo pozivom ili porukom na broj +387 62/832-545   WhatsApp ili Viber Nakon toga ćemo Vas spojiti sa našim parterima prema Vašim potrebama.

Trebati će nam podaci kao što su: ime i prezime pokojnika, mjesto smrti, mjesto pogreba, podatke o obitelji i njihove kontakte

• Saslušajte naše upute vezane za prijevoz umrle osobe ili kremiranje i povratak tijela kući, rado ćemo vas savjetovati, naravno bez naknade.
• Saznaje što je sve potrebno za registracijiu i ovjeru potrebnih dokumenata za prijavu smrti u inozemstvu i kako dobiti sprovodnicu za prijevoz tijela pokojnika i smrtni list

• Dajte nam punomoć za preuzimanje pokojnika i organizaciju prijevoza tijela kući
• Prijevoz možemo dogovoriti cestom ili avionom.
• Uz naše iskustvo u mogućnosti smo Vam osigurati povoljne troškove i najbolju cijenu prijevoza pokojnika iz inozemstva, a ponekad i potpuno besplatno u suradnji sa osiguravajućim kućama.

 

Kada se dogodi smrt u inozemstvu potrebno je angažirati pouzdanu, provjerenu i iskusnu firmu za međunarodne pogrebne usluge i prijevoz umrlih, PRINCIVALI međunarodni prijevoz pokojnika je upravo to: mi znamo, mi želimo i mi vam možemo pomoći u organizaciji prijevoza pokojnika iz inozmstva u sve djelove Balkana, ili obrnuto.Pouzdajte se u našu profesionalnost i odgovornost.